Ubrugte apps

Flere faktorer påvirker din computers ydeevne, og antallet af installerede programmer er en af dem. Jo flere programmer du har installeret, jo langsommere kører din computer. Dette skyldes det faktum, at nogle apps, inklusive dem, der er installeret uden din viden, kan blive lanceret automatisk, forbruge CPU-ressourcerne og opbruge RAM, samt udføre unødvendige og nogle gange endda ondsindede handlinger.

Kaspersky-programmet hjælper dig med at finde og fjerne disse apps.

Sådan fjerner du programmer, du ikke bruger:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Ydeevne afsnittet.
  3. Klik på knappen Søg i afsnittet Ubrugte programmer.

Efter at have gennemført søgningen, viser Kaspersky-programmet listen over ubrugte apps. Du kan vælge specifikke apps, der skal fjernes på denne liste.

4. For at fjerne en app skal du klikke på knappen Fjern ud for den app, du vil fjerne.

Appen vil blive fjernet fra din computer.